Kerteljünk! - kertépítés blog

Praktikák, ötletek kert és gyepszőnyeg szépítéséhez

A Compo-termékcsalád

A Compo egy híres, jó hírnévnek örvendő német márka - termékei nagyban hozzájárulnák a sikeres kertépítéshez. A vállalat 1956-ban kezdett minőségi virágföldet forgalmazni – ők voltak az elsők, akik felhasználóbarát kiszerelésben dobták piacra a terméket. Ennélfogva a cég rövid idő leforgása alatt jelentős sikereket ért el, évtizedről-évtizedre bővült kertészeti termékpalettájuk.

Compo gyeptrágya, fűmag, virágföldA Compo kertészeti kiegészítők

A Compo vállalat két fő felhasználói csoport elsőrangú kiszolgálását tekinti céljának: Egyrészt azokon a fogyasztókon segít, akik otthon, saját kertjükben mint hobbikertészek tevékenykednek, másrészt pedig az ún. professzionális felhasználókon, akik azért termesztenek, hogy a növényeket aztán kereskedelmi célokra forgalomba hozzák. 

A későbbi bejegyzésekben többször utalni fogunk az egyes Compo termékekre, mivel első osztályú, ár-érték arányukat tekintve rendkívül kedvező kertészeti kiegészítőket forgalmaznak. Kínálatukat elsősorban különböző gyeptrágyák, fűmagok és virágföldek képezik.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr62778375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kerteljünk! - kertépítés blog

Rövid leírások, tippek a kert csinosításához.
Részletes, lépésről-lépésre útmutatókat nagyobb munkálatokhoz itt ne keress! Komoly munkákat (gyepszőnyeg fektetés, térkövezés) tanácsos inkább szakemberre bízni.
Ne kockáztasd, hogy egy több százezer forintos beruházásod odalegyen!

Friss topikok

süti beállítások módosítása