Kerteljünk! - kertépítés blog

Praktikák, ötletek kert és gyepszőnyeg szépítéséhez

A Toro vállalat

Az amerikai Toro cég a világ egyik legjelentősebb öntözés- illetve kerttechnikai vállalata. A céget 1914-ben alapították, eleinte traktormotorok készítésével foglalkozott, majd 10 év után megalkotott egy – a világon ekkor még nagy ritkaságszámba menő – minőségi golfpálya-fűnyírót is. Az 50-es évek elejére már a Toro vezette az amerikai piacot fűnyíró- és hómaró-készülékek eladásában is.

Toro öntözéstechnika

Az 1960-as évek elején a Toro felvásárolta az amerikai O’Matic vállalatot, ezzel színre lépett az öntözéstechnikai termékek területén is. A vállalat az egész világon rendelkezik viszonteladókkal, és a mai napig az egyik leghatalmasabb öntözés- és kerttechnikai cégnek számít. A precíz működésű vezérlő automatáiról, egyedülálló szórófejeiről és minőségi mágnesszelepeiről híres cég öntözéstechnikai termékei között itt böngészhetünk: Toro automata öntözőrendszerek
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr112941418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kerteljünk! - kertépítés blog

Rövid leírások, tippek a kert csinosításához.
Részletes, lépésről-lépésre útmutatókat nagyobb munkálatokhoz itt ne keress! Komoly munkákat (gyepszőnyeg fektetés, térkövezés) tanácsos inkább szakemberre bízni.
Ne kockáztasd, hogy egy több százezer forintos beruházásod odalegyen!

Friss topikok

süti beállítások módosítása