Kerteljünk! - kertépítés blog

Praktikák, ötletek kert és gyepszőnyeg szépítéséhez

A kerti tó minden kertnek ékköve lehet

Bármelyik kertnek csodálatos ékköve lehet egy kedves kis kerti tó. Egy kerti tó pozitív hatással van az egész családra, és bár különösen a gyermekek kedvelik, a felnőttekre is nyugtató hatással bír. Kertünk élővilágát is befolyásolja, hogyha kerti tó készítésére adjuk a fejünket. 

Kerti tóA kerti tó minden stílusú kerthez esztétikusan illeszkedik

Bár nem a legolcsóbb kerti látványosságok közé tartozik, a kerti tó viszonylag rövid idő alatt elkészíthető. Fontos tisztában lennünk vele, hogy ahol a kerti tavat létrehozzuk, az a kertterület fogja az egész kert optikai középpontját képezni. A kerti növények is más színben tündökölnek, hogyha a kerti tó vízéről visszaverődő fényben pompáznak majd. Következő bejegyzésünkben hasznos kertépítés tanácsokkal szolgálunk majd a kerti tó építésére vonatkozólag.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr953147781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kerteljünk! - kertépítés blog

Rövid leírások, tippek a kert csinosításához.
Részletes, lépésről-lépésre útmutatókat nagyobb munkálatokhoz itt ne keress! Komoly munkákat (gyepszőnyeg fektetés, térkövezés) tanácsos inkább szakemberre bízni.
Ne kockáztasd, hogy egy több százezer forintos beruházásod odalegyen!

Friss topikok

süti beállítások módosítása